Eladó Családi ház, Békésszentandrás

#714400003

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

39.5 millió Ft

Békésszentandrás
Alapterület:
115 m2
Szobák száma:
3 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 055 m2
Átlagos
Cirkó
Udvari
Részben bútorozott
Észak
Dupla komfort
H
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Békésszentandráson központjában 5 szobás családi ház eladó!

Békésszentandráson nagy méretű családi ház ELADÓ! A megvételre kínált ingatlan, a Körös Kákafoki -Holtágától kb 1000m-re helyezkedik el.

Az ingatlan 190m2 hasznos területű, + beépíthető padlástérrel rendelkező ingatlan. Ebből 45m2 a garázs, a műhely,és a műhely végéből nyíló kamra. 1983-ban épült beton alapra, B30-as téglából. Duplakomfortos, alsó-felső szinten fürdőszoba, WC található. Az ingatlan eredeti állapotában, statikailag kiváló szerkezetű, repedésmentes.

A főbejárathoz kiemelt teraszon jutunk, a hátsó bejárathoz közvetlen az ingatlan mellé épített műhelyből léphetünk be az épületbe. Az alsó szinten kialakításra került 2 szoba, ebédlő, kamra, fürdőszoba, wc, folyosó, és az emeletre vezető lépcsőfeljáró. A felső szinten 3 szoba, konyha, fürdő+wc, folyosó, és lépcsőfogadó kapott helyet. Kb 2m2-es erkéllyel rendelkezik.A szobák É-K-i fekvésűek, szalagparkettával burkoltak. A konyha-étkező és a vizesblokkok hidegburkolattal, ill. csempével ellátottak. 

A műhelyben található a kazánház, gáz- és vegyestüzelésű kazán, a végében egy kamra kialakítással, mely a garázs mőgé nyúlik. 
A 80m2-es alsóépület egyszere épült a főépülettel, beton alapzatra, téglából, cserép héjalással. Kialakításra került benne egy szoba,-konyha,-kamra,-tárolóhelység, 2 állattartásra alkalmas ól, és a végén kertre néző csirkeólak. Mindenhol lebetonozott, festett, tiszta, rendezett. Villannyal ellátott, az alsó konyhában konvektoros fűtési lehetőség biztosított. Tetőszerkezete ép, statikailag kiváló állapotú. 
A főépület előtt betonplacc, gépkocsi bejáró, és sok-sok futórózsa, liliom szinesíti a teret. Az alsó épület előtt szőlőlugas, a hátsó kertben gyümölcsfák és veteményes látható. Kerítéssel körbezárt szabályos téglaalakú, 1055m2-es rendezett telek, melyet egészséges fenyőfák kísérnek végig.  Az udvaron fúrt kút, tábori WC, pissoar található.

Békésszentandrás a Körös Kákafoki holtága mentén helyezkedik el. Túristák, horgászok egyik legkedveltebb üdülőhelye. Szarvastól 5 km-re fekszik, 98%-ban magyar lakta település. Falusi CSOK-ra, CSOK+-ra alkalmas ingatlan, kedvezményezett települések közé tartozik.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, bővebb információért kérem hívjon! 

Az ingatlanról, a hirdetésekben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készítettük, irodánk azokért felelősséget nem vállal.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 23.5
Szoba 12.55
Étkező 13.25
Kamra, Éléskamra, Spájz 3
Fürdőszoba 5.8
WC 4.15
Folyosó 12.5
Szoba 15
Szoba 20.5
Szoba 12.5
Konyha 7
Fürdőszoba + WC 3.5
Folyosó 12
Műhely 24.5
Kamra, Éléskamra, Spájz 4.7
Garázs 15
Kazánház 2

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése