Eladó Családi ház, Békésszentandrás

#714400001

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

22 millió Ft

Békésszentandrás
Alapterület:
140 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Vályog
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 516 m2
Átlagos
Cirkó
Udvari
Bútorozatlan
Délkelet
Összkomfort
F
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Békésszentandráson 3 szobás családi ház eladó!

 

Dél-alföldi település, Kákafoki-Holtág, vízpart, gyönyörű természeti környezet, kultúra, szórakozás, remek vendéglátás. Szarvastól 5km-re helyezkedik el, a 44-es főút Kecskemét-Gyula tengelyén.

A megvételre kínált ingatlan Békésszentandrás központjában található. Családosoknak, de akár turisztikai szállásadóknak is kiváló befektetési lehetőség!

A családi ház 140m2-es hasznos alapterülettel, míg a közvetlen mellé épített gazdasági épület 70m2-rel rendelkezik. A két épület találkozása alatt egy kibetonozott pince, és verem található. A pincében került elhelyezésre a vegyes kazán, mely gravitációs cirkó fűtést biztosít a családi háznak. A főépületben 3 szoba, üveges veranda, kis terasz, fürdőszoba, wc., előszoba, konyha, kamra, padlásfeljáró, és a bejárat előtt fedett-kiemelt lépcsős terasz került kialakításra. Az épület belmagassága 2,90m. A szobák hajópalló aljzattal, míg a többi helység cementkővel, illetve hidegburkolattal ellátottak.

Az alsó épület teljes hosszúságában (19m), 2m szélességben fedett tornácos. 4 bejárattal rendelkezik, melyből az első egy nyári konyhába nyílik. A konyhából balra egy szoba, jobbra egy kamra található. A következő a padlásfeljáró + tároló, a 3. ajtó raktárként funkcionált, a 4. ajtó egy műhely bejárata. Az épület végében ól, sufni és kispadlás található.

A nagykapuval szemben, a telek mértani közepén egy garázs foglal helyet. A mögötte terülő kert jelenleg kihasználatlan, de művelhető, körbekerített.

Az ingatlan belső udvara délkeleti fekvésű, remek lehetőséget kínál a zöld energia hasznosítására. Extra mérete lehetővé teszi medence, szauna telepítését, amennyiben vendégházként tervezik hasznosítani.

Az ingatlan 50-es vályogtéglából épült, beton alapra, cserép héjalással. Statikailag kiváló állapotú, stabil szerkezetű. Hagyományos fa nyílászárókkal, építés óta eredi állapotú.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon.

Az ingatlanról, a hirdetésekben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készítettük, irodánk azokért felelősséget nem vállal.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Nappali
Előszoba
Előszoba
Konyha
Fürdőszoba
WC
Kamra, Éléskamra, Spájz
Raktár
Műhely

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése